Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj sablaznio javnost

Silovao po Hrvatskoj, robijao pa otišao u BiH i nastavio po starom: "Manijak pedofil normalno se šeta gradom i nitko ne reagira na to"

Aktualno Galerija Pedofili - 1 Pedofili - 1 Foto: Provjereno Pedofili - 2 Pedofili - 2 Foto: Provjereno Pedofili - 3 Pedofili - 3 Foto: Provjereno +0 Pedofili - 4 Galerija 1/4 >>
U Hrvatskoj je silovao dvojicu dječaka. Robijao je 13 godina, a sada je opet osumnjičen za isti zločin. Još 2010. ekipa emisije Provjereno snimala je priču o Senadu Mustedanagiću kada je osuđen zbog silovanja dvojice maloljetnika. Uhićen je i presuđen na zatvorsku kaznu. Za isti zločin, dakle silovanje dječaka, osuđen je i u BiH. No tamo nikad nije služio kaznu. Ove godine nakon što je pušten iz hrvatskog zatvora, protjeran je iz Hrvatske u BiH. I umjesto da završi iza rešetaka, mjesecima je živio posve normalno. Izvadio je dokumente, zaposlio se. Sve dok prije nekoliko dana nije uhićen zbog sumnje da je ponovio isto kazneno djelo. Prvi put za Provjereno, kao odrastao čovjek, govori jedna od njegovih žrtava. O tome što je proživio, ali i o nepravdi koju nanovno proživljava zahvaljujući aljkavosti pravosuđa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene