Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Mnogi strahuju zbog niza napada maloljetničke skupine: "Kad god čujem hitnu, strah me za život moga djeteta"

Aktualno Galerija Nasilje; ilustracija - 1 Nasilje; ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nasilje; ilustracija - 2 Nasilje; ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nasilje; ilustracija - 3 Nasilje; ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nasilje; ilustracija - 4 Galerija 1/4 >>
Provjereno večeras donosi priču o seriji napada koji se pripisuju maloljetničkoj skupini.

Provjereno večeras donosi priču o nizu napada maloljetničke skupine. Prvo je početkom godine 16-godišnji mladić pronađen s teškim ozljedama, što je policija okvalificirala padom s bicikla.

Odbacili su tvrdnje prijatelja i obitelji, pa i samog mladića da je pretučen. U mjesecima koji su uslijedili dogodilo se još nekoliko slučajeva nasilja nad maloljetnicima.

"Kad god čujem hitnu da prolazi tu dolje rivom, ja svoje dijete moram zvati jer me strah za njegov život" rekla je Ana, majka ozlijeđenog dječaka.

Pročitajte i ovo Sjever Gaze stvarna prijetnja Šokantan poziv: "Zovem iz tajne službe. Imamo zapovijed za bombardiranje. Imate dva sata"

Ona nije jedina zabrinuta majka.

"Vjerovali bismo da je slučajnost da se pad ovog dječaka dogodio bilo koji drugi dan. Da se dogodio prije, mogli bismo reći da je pao, ali to se dogodilo 45 minuta nakon početnih prijetnji", ispričala je Ivana, majka dječaka kojem su prijetili smrću.

Suzana Sokač iz Policijske uprave istarske odgovorila je na pitanje je li bilo ikakvog zataškavanja: "Naravno da nismo, nismo ništa zataškavali."

Ostatak ove priče možete pogledati večeras u Provjerenom.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene