Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno

Hrvati bi Milanovića za predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz najnovijeg istraživanja koje je za magazin Provjereno provela agencija Mediana možete doznati tko bi bio izabran za predsjednika države da se izbori održavaju danas. Istraživanje je provedeno na uzorku od 1000 građana.

Bitka za sljedećeg hrvatskog predsjednika po mnogima je već počela iako su službene kandidature tek pred nama. Dok stranke mudro šute, javnost pomalo spekulira. Jesu li to probni baloni da se vidi tko kako kotira ili su pomno osmišljene kampanje već uhvatile maha, za Provjereno komentiraju Ivana Petrović, Denis Kuljiš i Krešimir Macan

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Novi predsjednik birat će se u siječnju 2010. godine. Iako nas od njegove inauguracije dijeli više od godine dana, potencijalni kandidati već su počeli odmjeravati snage. Ništa nije prepušteno slučaju. Imena koja iščitavamo u medijima kao potencijalne Mesićeve nasljednike, samo su dio testiranja kako diše hrvatsko biračko tijelo. 

No, da ne odugovlačimo, magazin Provjereno donosi vam 13 imena koja se najčešće spominju kao Mesićevi nasljednici. Počinjemo s 13. mjestom.

13. Neven Mimica

12. Andrija Hebrang

11. Dragan Primorac

10. Miroslav Tuđman

9.  Jadranka Kosor

8.  Dražen Budiša

7.  Vesna Pusić

6.  Đurđa Adlešić

5.  Milan Bandić

4.  Nadan Vidošević

3.  Radimir Čačić

2.  Ivo Sanader

1.  Zoran Milanović

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene