Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebacivanje odgovornosti

Spornom odlukom diskriminiraju bivše ovisnike koji rade s djecom. Majka policajka: "Upravo je to bio razlog zašto smo izabrali ovu udrugu"

Aktualno Galerija Provjereno: Jedni za druge - 5 Provjereno: Jedni za druge - 5 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Jedni za druge - 4 Provjereno: Jedni za druge - 4 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Jedni za druge - 3 Provjereno: Jedni za druge - 3 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Jedni za druge - 2 Provjereno: Jedni za druge - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Provjereno: Jedni za druge - 1 Galerija 1/5 >>
Jedna odredba - mogla bi im presuditi. I to nakon 14 godina rada bez ikakvih problema! Djeci s poteškoćama u razvoju i bivšim ovisnicima koji im pomažu u terapijama. Sporna odredba kaže - s djecom ne mogu raditi oni koji su bili osuđivani! Da su u pitanju seksualni prijestupnici, bilo bi to posve razumljivo! Ali ovdje je riječ o bivšim ovisnicima. Ljudima kojima je rad s djecom ujedno i terapija. Prilika za normalan život. Sav rad je pritom pod nadzorom i stručnjaka i roditelja. Oni koji se vode po toj odredbi, Pravobraniteljica za djecu i grad Zagreb - tvrde nam u udruzi - nikada ih nisu posjetili i provjerili što i kako rade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene