Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje u prometu

Prometnice pune vozila: Kolone na autocestama i graničnim prijelazima, doznajte kad se očekuje smanjenje gužvi

Gužva na naplatnoj postaji Lučko u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)
Gužva na naplatnoj postaji Lučko u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Gužva na naplatnoj postaji Lučko u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
I danas su hrvatske prometnice pune vozila. Prema posljednjim informacijama HAK-a, na Lučkom u smjeru Zagreba kolona je duga oko jedan kilometar.

Promet je srednje gust na većini cesta u smjeru mora, povremeno pojačan na cestama u smjeru unutrašnjosti te na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Republike Slovenije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obavijest HAK-a Vozači, oprez! Odron na Jadranskoj magistrali otežava promet, vozi se jednim trakom Požar na kamionu na A1 Poznat uzrok požara VIDEO/FOTO Pogledajte što je ostalo od kamiona koji se zapalio na autocesti, stvorila se nepregledna kolona

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Mogući su odroni. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Gužve su na autocesti A1 kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba gdje je kolona duga oko jedan kilometar, dok u smjeru mora nema dužih čekanja.

Promet je povremeno pojačan na cestama u smjeru unutrašnjosti te autocesti Zagreb-Macelj u smjeru Republike Slovenije. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Slovenije kolona je duga oko 1,5 km. Vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela Frukov Krč.

Na Krčkom mostu promet je vrlo gust u smjeru kopna.

Najduža kolona bila četiri kilometra

Najduža kolona danas je bila četiri kilometra, ali se očekuje da će prema kraju dana znatno opadati. U smjeru mora nema dužih čekanja.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj pa se vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cesti te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene