Obavijesti Video Pretražite Navigacija
promet bio obustavljen

FOTO Tri auta se sudarila na Aleji Bologne, petero ljudi ozlijeđeno: "Ležali su po podu. Izgledalo je strašno"

Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 3
Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 3 Damir Krajac/Cropix
Aktualno Galerija Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 3 Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 3 Foto: Damir Krajac/Cropix Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 1 Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 1 Foto: Damir Krajac/Cropix Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 2 Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 2 Foto: Damir Krajac/Cropix Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 18 Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 18 Foto: Damir Krajac/Cropix +14 Sudarila se tri auta na Aleji Bologne - 4 Galerija 1/19 >>
U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu poslijepodne u Zagrebu ozlijeđeno je pet osoba.

U Zagrebu je u srijedu na Aleji Bologne kod Stenjevca došlo do  prometne nesreće. Zagrebačka policija potvrdila je da je prometna nesreća, u kojoj su sudjelovla tri osobna automobila, dojavljena oko 17:45.

Pročitajte i ovo Petar Pripuz, Tomislav Tomašević demantira izjave Pripuz ljutit na Tomaševića, poslao mu pismo: "Kažete da smo zarađivali više u Bandićevo doba? Ovo su prave brojke"

Pet osoba je ozlijeđeno te im je pružena liječnička pomoć. Promet je bio obustavljen u oba smjera, a očevid je u tijeku.

"Ozlijeđeni su ležali po podu. Izgledalo je strašno. Dva auta su totalno razvaljena, a jedan je od siline udarca skoro završio na željezničkoj pruzi", kazao je svjedok za 24sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene