Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prvi veći dolazak turista otežao promet na cestama i u lukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je promet na glavnim prometnicama u smjeru mora i unutrašnjosti, a zastoji su pred tunelima i naplatnim postajama, izvijestio je Hrvatski autoklub u 13 sati.

Na autocesti A1 zbog prometne nesreće u tunelu Sveti Rok, pred ulazom prema moru kolona je 7 km, a prema unutrašnjosti 10 kilometara. Pred tunelom Mala Kapela nema kolona.

Pročitajte i ovo Kraj produženog vikenda - 1 Problemi u prometu Produženi vikend uz gužve na cestama i prometne nesreće: "Vidjela sam auto kako ide prema nama, od silnog udarca jedva sam izašla" Slika nije dostupna Teška prometna nesreća kod Ravne Gore Dan obilježile kilometarske kolone

Na izlazu s autoceste pred naplatom Lučko kolona je oko 2 km, a pojačan je i ulaz na autocestu.

Otežano se u koloni prometuje i riječkom obilaznicom.

Zbog jake bure dionica Jadranske magistrale (D 8) između Novog Vinodolskog i Senja, zatvorena je za vozila I. skupine (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle). Usporeno se prometuje i dionicom autoceste A1 između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica.

Na graničnim prijelazima sa Slovenijom pojačan je ulaz osobnih vozila. Zbog gužve na graničnom prijelazu Macelj, teretna se vozila isključuju iz prometa pred naplatom Trakošćan na autocesti Zagreb-Macelj.

Pojačan je priljev vozila u trajektnim pristaništima i lukama prema otocima, a trajekti plove redovito.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene