Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos u Buzinu

VIDEO Auto se za nekoliko sekundi napunio vodom: Pogledajte kako danas izgleda vožnja ispod zagrebačkog podvožnjaka

Aktualno Galerija Poplava u podvožnjaku izazvala probleme u prometu. Poplava u podvožnjaku izazvala probleme u prometu. Foto: DNEVNIK.hr Policija kod poplavljenog nadvožnjaka u Buzinu Policija kod poplavljenog nadvožnjaka u Buzinu Foto: DNEVNIK.hr Policija zatvorila promet Policija zatvorila promet Foto: DNEVNIK.hr Policija zatvorila promet Policija zatvorila promet Foto: DNEVNIK.hr +4 Policija zatvorila promet Galerija 1/9 >>
Obilna je kiša u zagrebačkom Buzinu poplavila podvožnjak i izazvala probleme u prometu. Jedan je automobil zapeo u vodi te je stigla i policija.

Obilna je kiša poplavila podvožnjak u zagrebačkom prigradskom naselju Buzin te je izazvala probleme u prometu, gdje je automobil zapeo u vodi, što se vidi na snimci koju je DNEVNIK.hr-u poslala vozačica koja se našla ispod podvožnjaka.

Unutrašnjost njenog auta brzo se napunila vodom.

Na snimci se vidi da je njezin auto poplavljen iznutra, a nedaleko ispred nje se nalazi drugi automobil koji je zapeo u vodi. 

Do podvožnjaka se dolazi nakon skretanja udesno s glavne ceste, ali se razina vode ne može vidjeti prije nego što se dođe do podvožnjaka, zbog čega se većina vozača odlučuje na vožnju unatrag ili okretanje.

Zatim se ponovo uključuju na glavnu cestu, a kako to izgleda, možete vidjeti i u videu.

Nakon što se vrate na glavnu cestu, preostaje im samo polukružno okretanje, čime čine prekršaj jer time prelaze dvostruku punu crtu. Kada to ne bi učinili, bili bi prisiljeni izaći na zaobilaznicu i voziti skroz do čvora Lučko.

Poplava u podvožnjaku izazvala probleme u prometu Poplava u podvožnjaku izazvala probleme u prometu. Foto: DNEVNIK.hr

Iako problemi zbog poplavljenog podvožnjaka traju od ranog jutra, policija je na mjesto događaja stigla tek malo prije podneva, i to nakon naših upita. Oko 13:30 su policijskom trakom zatvorili skretanje ispod podvožnjaka.

Poplava u podvožnjaku izazvala probleme u prometu Policija kod poplavljenog nadvožnjaka u Buzinu Foto: DNEVNIK.hr

Cisterna za ispumpavanje vode na teren je stigla oko 10 sati. 

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća u Bjelovaru Užas kod Bjelovara Poginuo 16-godišnjak: Policija objavila detalje strašne nesreće u Korenovu

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Čistoće - 27 teški uvjeti rada VIDEO/FOTO Prijeti li Zagrebu napuljski scenarij? Radnici Čistoće u štrajku do daljnjeg

Ovo nije prvi put da kiša na tom mjestu izaziva probleme. Podvožnjak je u više navrata poplavljen do razine da se kroz njega ne može voziti, zbog čega se voda ispumpavala cisternom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene