Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glasnogovornica Županijskoga suda u Sisku, sutkinja Snježana Mrkoci potvrdila je da je u istražni centar tog suda priveden hrvatski državljanin iz Siska koji je osumnjičen da je počinio ratni zločin nad civilima 1991. godine u Sisku.


Istražni sudac Županijskoga suda odredio mu je nakon ispitivanja 48-satni pritvor, a daljnji postupak ovisi o tome hoće li Županijsko državno odvjetništvo podnijeti optužni prijedlog protiv njega.

Vezani članci Ilustracija Jezivi zločin u Rusiji: Raskomadala tijelo supruga, organe oprala i nasolila pa ih čuvala u hladnjaku Beba u krevetiću Iranci preprodavali bebe na Instagramu: Kupili ih za 500, pa ponudili na Instagramu za 2000 dolara

Glasnogovornica nije rekla o kome je riječ, ali neslužbeno se doznaje, a neki su mediji to objavili, da je riječ o hrvatskome dragovoljcu Domovinskog rata Ivici M. iz Novog Sela kod Siska, zapovjedniku posebne policijske postrojbe u Domovinskom ratu na sisačkom području.

Policija je jučer, potvrdila je županijska Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, privela i hrvatskoga dragovoljca i branitelja Domovinskog rata Božu T. iz Topolovca zbog sumnje u isto kazneno djelo, ali on je pušten nakon kriminalističke obrade.