Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVIO MORH

Pripadnik Hrvatske vojske preminuo u ambulanti vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" nakon rekreativnog trčanja

Pripadnik Zapovjedništva za kibernetički prostor Oružanih snaga RH preminuo je u ambulanti Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman", izvijestili su iz Ministarstva obrane.

Pripadnik Zapovjedništva za kibernetički prostor Oružanih snaga RH preminuo je u ambulanti Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman", nakon što mu je pozlilo poslije rekreativnog trčanja.

Obdukcija će se provesti na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku. 

Ministar obrane, djelatnici Ministarstva obrane i pripadnici Oružanih snaga izrazili su sućut obitelji.

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, riječ je o 44-godišnjem pripadniku zapovjedništva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna jedan u bolnici Na obuci preminuo pripadnik ATJ-a Lučko, MUP konačno objavio detalje: "Požalio se na slabost, pozlilo je i drugom..."

Pročitajte i ovo Davor Božinović KORIŠTENJE STIMULANSA? Božinović o smrti pripadnika ATJ-a Lučko: "Sve ćemo istražiti, drugi specijalac je u teškom stanju u bolnici"

Prije samo dva tjedna tijekom kondicijskog trčanja u Zagrebu pozlilo je tridesetogodišnjem pripadniku Antiterorističke jedinice Lučko, koji je ubrzo preminuo, dok je drugom pripadniku također pozlilo i pomoć mu je pružena u bolnici.

U cijeloj priči tada je bilo puno raznih teorija i nagađanja zašto je došlo do tako tragičnog ishoda, a iz ATJ-a Lučko tada su kazali kako se obuka održavala pod nadzorom instruktora te da je bila riječ o uobičajenom kondicijskom trčanju.  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene