Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zbog djevojke?

Prijetili mu i u bolnici: Mladića (17) tukli, tjerali na oralni seks i urinirali po njemu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadači su po mladića došli na košarkaško igralište. Ubacili su ga u prtljažnik i odveli u park gdje je uslijedilo višesatno zlostavljanje.

U Srbiji traje potraga za osobama koje su u noći s petka na subotu u Kragujevcu otele 17-godišnjeg mladića nad kojim su se zatim satima iživljavale, piše Blic. 

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Otet je dok je s prijateljima igrao košarku u školskom dvorištu. Tri muškarca stigla su automobilom iz koje su izvadili šipke i noževe, a zatim mladića pretukli u ubacili ga u prtljažnik.

Prava tortura počela je u parku u koji su ga odveli - satima su ga batinali, tjerali na oralni seks i urinirali po njemu.

Iza ponoći su ga izbacili stotinjak metara od kuće u kojoj živi s majkom i dvije sestre. Obitelj ga je odvela u bolnicu, ali i tamo je s prijetnjama stigao jedan od nasilnika. Obitelji je poručio da povuku kaznenu prijavu ili će proći mnogo gore nego ovaj put.

'Prvo bi me istukao, a onda išao služiti misu i propovijedati'

Mladić se, prema riječima njegove majke, ne sjeća svega što se dogodilo jer je teško pretučen.

Rekla je i kako ne može vjerovati da se sve dogodilo zbog ljubomore i djevojke koja je svom bratu rekla da joj je pretučeni mladić prijetio i stavljao nož pod grlo.

'A on to nikada nije radio, jer žene poštuje, živi s nama u kući, s majkom i dvije sestre', ispričala je.

Njihov dom trenutno čuva policija koja radi i na privođenju ljudi uključenih u incident.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene