Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ispovijest supruge svećenika

'Prvo bi me istukao, a onda išao služiti misu i propovijedati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi šamar dobila je kada je njihovo prvo dijete imalo samo godinu dana. Od tada nije prestajalo.

'Koliko me je samo puta tukao, pa odlazio služiti misu i ispovijedati ljude. Zlostavljao me je pred djecom i huškao ih da me napadaju. Život s njim je bio pakao', ispričala je M. L., supruga pravoslavnog svećenika iz Srbije koja je godinama trpjela batine i svakodnevno zlostavljanje.

Kako to obično bude, ispočetka je bio miran i uglađen. Prvi šamar dobila je kada je njihovo prvo dijete imalo samo godinu dana. Od tada nije prestajalo.

'U telefonskom imeniku sam bila upisana kao - 'krava'. Kada bismo sjeli na kauč, on bi postavio jastuke između, kako me ne bi gledao. Vrijeđao me je čak i pred gostima, ali nitko nije smio da mu se suprotstavi', ispričala je nesretna žena a prenosi Telegraf.

Kada se povjerila ocu, u prvi mah ju je savjetovao da se ne razvodi od muža jer je svećenik.
Za pomoć sam se obratila i nadležnom vladiki.

Pročitajte i ovo Amit Soussana 55 dana torture "Držali su me okovanu u dječjoj sobi. Natjerao me da maknem ručnik i prislonio mi pištolj na čelo" Slika nije dostupna OBJAVLJENA PRESUDA Gnjusni zločini: Bivšem svećeniku 30 godina zatvora zbog zlostavljanja dječaka u katoličkoj školi u kojoj je radio kao učitelj

SKANDAL KOJI TRESE ELITU Na popisu seksualnih zlostavljača 1400 osoba iz javnog života

'Rekao mi je da moram čuvati obitelj i služiti djeci i mužu i da protiv toga ne smijem. Pitala sam ga u kojoj svetoj knjizi piše da muškarac može maltretirati ženu', kazala je M.L.

Brak je trajao 17 godina, a batine su postale svakodnevnica. Njihovo četvero djece sve vrijeme je gledalo zlostavljanje.

'Govorio im je da me mogu udariti jer ne služim ničemu. Kada je jedan moj sin počeo usvajati taj model ponašanja, odvela sam ga kod psihijatra', kazala je M. L. koja je odlučila pobjeći od nasilnika pod svaku cijenu. Nažalost, sud je donio odluku da djeca ostanu s ocem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene