Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njima nije bio plaćen

'Preporod' o plaćanju štrajka liječnicima: Prosvjetni radnici su diskiminirani!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikat zaposlenika u školstvu Preporod, zbog plaćanja štrajka u zdravstvu istaknuo je kako su prosvjetni djelatnici diskriminirani.

Iz Sindikata napominju kako štrajk u školstvu održan prije godinu dana nije plaćen, dok je zdravstvenim radnicima koji su štrajkali, plaća za rujan isplaćena u cijelosti.

>>
Skupina akademika: Ne brzati s izmjenama u obrazovnom sustavu!

Pitaju se zašto su oni drugačiji od drugih i kako je moguće da se takve stvari mogu dogoditi. Ovo je samo još jedan očiti dokaz da je Vlada u krizi, naglasio je Željko Stipić, predsjednik sindikata Preporod.

Pročitajte i ovo Pravosudni radnici nastavljaju štrajk - 1 Bez ponude Vlade Pravosudni djelatnici nastavljaju štrajk, ne odustaju od zahtjeva: "Za naše kvalifikacije i odgovornosti, plaće su preniske" Prosvjed djelatnika u pravosuđu - 3 Počinje štrajk Pravosuđe od ponedjeljka u blokadi, određene poslove neće obavljati. Malenica: "Ne postoje razlozi zbog kojih bi štrajk bio opravdan"

''Preporod' se neće odazvati ni jednom sastanku, na bilo kojoj razini s predstavnicima aktualne vlasti. U tom smislu, pozivamo kolege iz drugih javnih službi da nam se pridruže i da nastupimo jedinstveno', kazao je Stipić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene