Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki gubitak

Preminula je urednica i reporterka informativnog programa Nove TV Tatjana Krajač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon kratke i teške bolesti napustila nas je u 40. godini života urednica i reporterka informativnog programa Nove TV Tatjana Krajač.

Nakon kratke i teške bolesti u 40. godini života preminula je cijenjena reporterka i dnevna urednica informativnog programa Nove TV Tatjana Krajač.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

Tatjana je rođena 28. ožujka 1979. Tijekom studija na Fakultetu političkih znanosti, počinje raditi na Radio Studentu gdje ju je privuklo političko novinarstvo u kojem je provela polovicu svog života. Novinarsku karijeru od 1999. godine gradi na Plavom radiju, gdje je osim dnevnog novinarstva sudjelovala u kreiranju tjedne emisije Rikverc i dnevnog pregleda tiska Skener.

Dio tima Nove TV postala je 2003., a tijekom 15 godina rada u informativnom programu specijalizirala se za praćenje unutarnje politike: rada Vlade, Sabora, predsjednika i političkih stranaka. Sudjelovala je u uređivanju Dnevnika te mnogim važnim projektima Nove TV. Od 2000. godine odradila je sve predsjedničke, parlamentarne, europske i lokalne izbore, a kao jedini novinar iz Hrvatske pratila je dio američke predsjedničke utrke te prvu predsjedničku debatu Obame i McCaina u Denveru. Kao reporter, pratila je hrvatski put u Europsku uniju od vremena prije pregovora pa do punopravnog članstva, a o putu prema Europi izvještavala i u Hrvatskoj i usporedno u europskom parlamentu i parlamentima drugih zemalja članica. 2017. godine sudjelovala je u kreiranju uspješne rubrike Dnevnika Nove TV (NE)FORMALNO koju je uređivala i vodila zajedno s kolegom Mislavom Bagom.

S velikom tugom opraštamo se od Tatjane koja će ostati upamćena kao vrsna novinarka i iznimna kolegica i suradnica.

U redakciju stižu brojni izrazi sućuti.

''Napustila nas je jedna od najboljih. U svakom pogledu. U našim je srcima i uvijek će ostati dobri duh redakcije Dnevnika Nove TV. Hvala svima na izrazima sućuti'', kaže direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene