Nakon kratke i teške bolesti napustila nas je u 40. godini života urednica i reporterka informativnog programa Nove TV Tatjana Krajač.

Galerija


Nakon kratke i teške bolesti u 40. godini života preminula je cijenjena reporterka i dnevna urednica informativnog programa Nove TV Tatjana Krajač.

Vezani članci Zvonimir Lešić (Foto: Youtube Screenshot) ''Moj si milijun'' uskoro i u klubovima? Poslušajte pjesmu čije stihove nećete moći izbaciti iz glave! Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Zvijezda dviju omiljenih domaćih serija priznala kako reagira kad vidi muške ulete u inboksu

Tatjana je rođena 28. ožujka 1979. Tijekom studija na Fakultetu političkih znanosti, počinje raditi na Radio Studentu gdje ju je privuklo političko novinarstvo u kojem je provela polovicu svog života. Novinarsku karijeru od 1999. godine gradi na Plavom radiju, gdje je osim dnevnog novinarstva sudjelovala u kreiranju tjedne emisije Rikverc i dnevnog pregleda tiska Skener.

Dio tima Nove TV postala je 2003., a tijekom 15 godina rada u informativnom programu specijalizirala se za praćenje unutarnje politike: rada Vlade, Sabora, predsjednika i političkih stranaka. Sudjelovala je u uređivanju Dnevnika te mnogim važnim projektima Nove TV. Od 2000. godine odradila je sve predsjedničke, parlamentarne, europske i lokalne izbore, a kao jedini novinar iz Hrvatske pratila je dio američke predsjedničke utrke te prvu predsjedničku debatu Obame i McCaina u Denveru. Kao reporter, pratila je hrvatski put u Europsku uniju od vremena prije pregovora pa do punopravnog članstva, a o putu prema Europi izvještavala i u Hrvatskoj i usporedno u europskom parlamentu i parlamentima drugih zemalja članica. 2017. godine sudjelovala je u kreiranju uspješne rubrike Dnevnika Nove TV (NE)FORMALNO koju je uređivala i vodila zajedno s kolegom Mislavom Bagom.

S velikom tugom opraštamo se od Tatjane koja će ostati upamćena kao vrsna novinarka i iznimna kolegica i suradnica.

U redakciju stižu brojni izrazi sućuti.

''Napustila nas je jedna od najboljih. U svakom pogledu. U našim je srcima i uvijek će ostati dobri duh redakcije Dnevnika Nove TV. Hvala svima na izrazima sućuti'', kaže direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.