Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Hvala' na 23 jezika

VIDEO Ovako je naša Vlada zahvalila Europskoj uniji na dobrodošlici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi Vlade Republike Hrvatske u subotu su kratkim video uratkom na sva 23 jezika Europske unije zahvalili Europskoj komisiji, koja je u petak, 28. lipnja 2013. na internetu objavila video dobrodošlice u povodu pridruživanja Hrvatske Europskoj uniji.

Šaljite nam svoje fotografije i video snimke kako slavite ulazak Hrvatske u EU na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo one najbolje objaviti.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se pohvalio: "Prosječna plaća narasla je za gotovo 500 eura" Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu"

Europska komisija u petak je putem društvenih mreža objavila video u kojem su povjerenici Europske komisije na svojim materinjim jezicima zaželjeli dobrodošlicu Hrvatskoj prilikom pridruživanja Europskoj uniji.

Odjel za online komunikaciju hrvatske Vlade na društvenim je mrežama objavio video odgovor članova Vlade. Hrvatske ministrice i ministri te Ured predsjednika Vlade zahvalili su za dobrodošlicu na 23 službena jezika Europske unije, ali i na hrvatskom jeziku, 24. jeziku Europske unije.

>> VIDEO Svi osim jedne članice Europske komisije zaželjeli Hrvatskoj dobrodošlicu

U video snimci zahvale sudjelovali su svi članovi Vlade osim ministra Ranka Ostojića kojeg je zbog službenog puta zamijenio glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Dušan Miljuš, zatim predsjednik radne skupine za obilježavanje pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji Tomislav Saucha te cijela Služba za odnose s javnošću Vlade.

Vlada Republike Hrvatske poziva građane da se pridruže proslavi i na internetu koristeći ključnu riječ, odnosno ‘hashtag’ #CroatiaEU uz vlastite objave na društvenim mrežama, stvarajući tako jedinstvenu ‘online’ priču o Hrvatskoj.

Priče, fotografije, statusi i objave građana s društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram, a pod oznakom #CroatiaEU također će biti prikazane na kraju središnjeg dijela proslave ulaska Hrvatske u EU u Zagrebu, 30. lipnja 2013.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene