Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon šokantne tužbe investitora predstavnik stanara na zagrebačkim Vrbanima primio je prijeteće pismo sadržaja: Začepi gubicu jer bi mogao završiti kao piskaralo Miljuš ili cinkaroš Rađenović.


Pismo se navodno odnosi i na ostale stanare. Odvjetnica Ljiljana Maravić- Pirš potvrdila je da će prijetnje tijekom dana u ime stanara prijaviti policiji. 

Vezani članci Život bez pitke vode - 7 Očajni su jer nemaju osnovne uvjete za život. Stručnjaci poručuju: "Ta voda apsolutno nije za piće", "Ne preporučuje se koristiti ni za tuširanje" Slika nije dostupna Zagađenje vode u Vrbanima: Krivi investitor, izvođač radova i nadzornik

>> Izvođač radova tužio stanare u Vrbanima zbog narušavanja poslovnog ugleda!

>> Stanari Vrbana traže 41 milijuna kuna odštete

'Policija je zaprimila našu prijavu i napravit će svoj dio posla. Tražili smo policijsku zaštitu i dobit će je svi stanari Palinovečke 19 J, L, K. Ne mogu nikoga optužiti. Ne znam tko bi mogao biti odgovoran za te prijetnje', rekao je Wiliam Thuer, predstavnik stanara.

Stanari se osjećaju ugroženo

Dodaje kako se ne osjeća ugodno nakon što je dobio ovo pismo i da ga je strah.

'Stanari se osjećaju ugroženo. I ne mogu, niti žele na bilo koji način, bilo koga optužiti za ove prijetnje', rekla je odvjetnica stanara Ljiljana Maravić-Pirš. 

Pismo je kako doznajemo napisano rukom, a potpisale su ga tri osobe čija imena nisu čitljiva.

Više u video prilogu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju