Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stanari Vrbana primili prijeteće pismo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon šokantne tužbe investitora predstavnik stanara na zagrebačkim Vrbanima primio je prijeteće pismo sadržaja: Začepi gubicu jer bi mogao završiti kao piskaralo Miljuš ili cinkaroš Rađenović.

Pismo se navodno odnosi i na ostale stanare. Odvjetnica Ljiljana Maravić- Pirš potvrdila je da će prijetnje tijekom dana u ime stanara prijaviti policiji. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Ogroman problem Važno upozorenje za zemlje Mediterana: "To je područje kritična točka, milijuni nemaju vode" Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov

>> Izvođač radova tužio stanare u Vrbanima zbog narušavanja poslovnog ugleda!

>> Stanari Vrbana traže 41 milijuna kuna odštete

'Policija je zaprimila našu prijavu i napravit će svoj dio posla. Tražili smo policijsku zaštitu i dobit će je svi stanari Palinovečke 19 J, L, K. Ne mogu nikoga optužiti. Ne znam tko bi mogao biti odgovoran za te prijetnje', rekao je Wiliam Thuer, predstavnik stanara.

Stanari se osjećaju ugroženo Dodaje kako se ne osjeća ugodno nakon što je dobio ovo pismo i da ga je strah.

'Stanari se osjećaju ugroženo. I ne mogu, niti žele na bilo koji način, bilo koga optužiti za ove prijetnje', rekla je odvjetnica stanara Ljiljana Maravić-Pirš. 

Pismo je kako doznajemo napisano rukom, a potpisale su ga tri osobe čija imena nisu čitljiva.

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene