Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do kraja listopada

Predsjedništvo Hrvatskih laburista predlaže Nansi Tireli za v.d. predsjednicu stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo Hrvatskih laburista sazvalo je za 7. lipnja Nacionalno vijeće stranke na kojem će tom tijelu predložiti sazivanje izvanrednog Sabora stranke do kraja listopada te imenovanje saborske zastupnice Nansi Tireli za v.d. predsjednicu stranke do Izbornog sabora.

Sutra u 11 sati, u prostorijama stranke u Ilici 108, održat će se konferencija za novinare povodom tih zaključaka i prijedloga o imenovanju v.d. predsjednice stranke, priopćeno je iz Hrvatskih laburista.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zahvalio se Tireli Tomislav Končevski novi je predsjednik Hrvatskih laburista Slika nije dostupna Sabor stranke u ožujku Nansi Tireli: Ponovno ću se kandidirati za šeficu Laburista

Sazivanje izvanrednog Sabora stranke Predsjedništvo predlaže radi usvajanja novih akata stranke, a posebno načina izbora u stranci, navodi se u priopćenju.

Predsjednik Laburista Dragutin Lesar podnio je ostavku!

Dosadašnji predsjednik Hrvatskih laburista, Dragutin Lesar podnio je ostavku u nedjelju, odmah po objavi rezultata izbora za Europski parlament na kojima Laburisti nisu osvojili ni jedan mandat, za razliku od prošlogodišnjih izbora za EP na kojima su dobili jednog europarlamentarca.

"S obzirom da neosvajanje mandata jest u političkom smislu loš rezultat, kompletnu odgovornost za tu situaciju na ovim izborima preuzimam kao predsjednik stranke na sebe, te podnosim ostavku", izjavio je tada Lesar te najavio sastanak Predsjedništva stranke, a potom i Nacionalnog vijeća kako bi se omogućilo da stranka s obnovljenim programom i kadrovima započnu pripreme za parlamentarne izbore. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene