Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik hrvatske Vlade Zoran Milanović čestitao je danas islamskim vjernicima Ramazanski bajram zaželivši da im taj veliki blagdan s poukom o vrijednosti odricanja i strpljivosti, donese obilje mira i veselja, obiteljskog i prijateljskog zajedništva.


„Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj od srca želim čestit i blagoslovljen Ramazanski bajram!

Vezani članci Gabrijela Kišiček Komunikacijska stručnjakinja o Milanovićevoj izjavi o izbjeglicama i reakcijama iz SAD-a: "Teško je biti upečatljiv i primijećen, ali njemu je to uspjelo" Milanović na Fox News Milanović izjavom naljutio američke konzervativce, sarkastično mu zahvalili u vijestima

Vlada Republike Hrvatske nastavlja promicati i njegovati vrijednosti tolerancije, solidarnosti i dijaloga, poticati izgradnju povjerenja i suradnje na dobrobit društva i zajednice u kojoj živimo.

U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, želim da vam ovaj veliki blagdan s poukom o vrijednosti odricanja i strpljivosti, donese obilje mira i veselja, obiteljskog i prijateljskog zajedništva.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!“ - stoji u čestitki hrvatskog premijera Zorana Milanovića. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook