Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinje žestoka utrka

Predsjednički kandidati kreću po potpise

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj potpisa građana predsjedničkim kandidatima važan je kao pokazatelj potpore građana.

'Ja računam da ću imati 50 tisuća više od mog glavnog konkurenta gospodina Josipovića', samouvjereno je rekao Andrija Hebrang. 'Naravno, u administrativnom smislu ne, ali znači u smislu određene političke i moralne podrške', osvrnuo se na prikupljanje potpisa SDP-ov kandidat Ivo Josipović. 'To skupljanje potpisa je jedna vrsta komunikacije i međusobne i s građanima koja je pozitivna. Mi ćemo produžiti malo tu cijelu proceduru', istaknula je Vesna Pusić. 'Mislim da tu nećemo voditi neku posebnu utakmicu, važno je imati dovoljan broj potpisa i važno je kroz prikupljanje potpisa motivirati što više ljudi', naglasio je Nadan Vidošević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kandidati spremni Od ponoći kandidati imaju 12 dana za 10.000 potpisa Slika nije dostupna Predsjednički izbori Istraživanje: Bandić ulazi u drugi krug

Hebrang nam je rekao kako on kao kandidat nudi nešto novo. 'To je da se budući predsjednik angažira i da bude kreativan u postizanju što bržeg i što višeg standarda naših građana', napomenuo je. No, borba za glasove bit će žestoka, a Vidošević ističe kako će se zalagati da građani žive bolje, da imaju jednake mogućnosti te da se Hrvatska riješi korupcije kao stila života te kriminala, koji se uvukao u sustav. 'Za ekonomiju, za ravnopravnost ljudi, znamo da preko 12 i po milijardi kuna organizirani kriminal i korupcija otmu Hrvatskoj, ja to znam, mogu i hoću promijeniti', istaknuo je Josipović.

Sve u svemu, ovo će biti najdulja predsjednička kampanja dosad i trajat će 37 dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene