Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravi u SAD-u, gdje će ovog tjedna sudjelovati na zasjedanju Opće skupštine UN-a u New Yorku.

Galerija


Boravak u SAD-u započela je misom i druženjem s hrvatskom zajednicom u New Yorku, a nije propustila priliku s dijasporom zapjevati Thompsonovu "Lijepa li si".

Vezani članci Limun (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Od limuna do kečapa: Europska komisija najavila javnu raspravu o popisu proizvoda iz SAD-a za koje bi se uvele carine Kolinda Grabar-Kitarović i Milijan Brkić (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Predsjednica o Milijanu Brkiću: ''Svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja''

Kako slučajno ne bi pobrkala stihove, čini se da su Predsjednica i njezini "back vokali" potražili riječi pjesme na internetu te ih čitali s mobitela.

"Važno je zahvaliti svima koji su sve ove godine svoje strpljenje i energiju uložili u očuvanje hrvatske zajednice i koji su u svojoj drugoj domovini predstavljali najbolje od svoje Hrvatske koju uvijek nose u srcu", poručila je Predsjednica na Facebooku.