Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravi u SAD-u, gdje će ovog tjedna sudjelovati na zasjedanju Opće skupštine UN-a u New Yorku.

Galerija


Boravak u SAD-u započela je misom i druženjem s hrvatskom zajednicom u New Yorku, a nije propustila priliku s dijasporom zapjevati Thompsonovu "Lijepa li si".

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Predsjednica o vukovarskoj odluci: ''Tisuće branitelja i civila tamo nisu doživjele pravdu. Prvo treba riješiti velike stvari'' Predsjednica Grabar-Kitarović i Stipe Miočić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Predsjednica odmjerila snage s najopakijim teškašem na svijetu

Kako slučajno ne bi pobrkala stihove, čini se da su Predsjednica i njezini "back vokali" potražili riječi pjesme na internetu te ih čitali s mobitela.

"Važno je zahvaliti svima koji su sve ove godine svoje strpljenje i energiju uložili u očuvanje hrvatske zajednice i koji su u svojoj drugoj domovini predstavljali najbolje od svoje Hrvatske koju uvijek nose u srcu", poručila je Predsjednica na Facebooku.