Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednički kandidat Ivan Velibor Sinčić rekao je poslijepodne družeći se na Badnjak s građanima Pule da Istarska županija ima najviše ovrha u Hrvatskoj te da zato mnoge obitelji sutra neće moći dostojanstveno proslaviti Božić.


"Danas ne želim puno govoriti o kriminalu i o institucijama koje ne rade svoj posao, već želim predstaviti svoj program u nadi da će građani prepoznati mladost, nekorumpiranost i nove ideje", rekao je Sinčić, dodajući kako je "dosta onih koji su uništili našu zemlju te korumpirane oligarhije koja uvijek iznova gura tajkune i bankare".

Vezani članci Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku" Slika nije dostupna 'Istra neće ostati bez statusa županije'

Narodu je dosta ovrha, blokada i deložacija, istaknuo je, dodajući kako se nada da će građani prihvatiti nova rješenja koja nudi kroz program "Oslobodimo Hrvatsku", a koja, kako je rekao, "nisu toliko ustaljena, ali su već viđena u Argentini, Ekvadoru, Islandu i drugim zemljama".

Na pitanje novinara kako ocjenjuje dosadašnji tijek kampanje i slaže li se s ocjenom političkih analitičara da je prilično dosadna, predsjednički kandidat Ivan Velibor Sinčić je odgovorio da za njega kampanja nije dosadna za razliku od drugih kandidata koji, kako je rekao, "iz mandata u mandat, iz kampanje u kampanju pričaju istu demagogiju, bez suštine, u kojoj ništa nije definirano kako će što biti financirano".

"Mi idemo na pobjedu, zapravo sve ovisi o narodu. Vjerujem da će prepoznati mladost i nekorumpiranost jer Hrvatskoj u ovome trenutku trebaju nova i prava rješenja", poručio je Sinčić.

Novinarima je rekao kako - iako je bilo najavljeno - danas nije posjetio Plomin, odakle je htio poslati poruku da se snažno zauzima za obnovljive izvore energije i za zaštitu okoliša jer smatra da je to "budućnost naše zemlje". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook