Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predizborni skup HDZ-a u Pločama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Pločama je večeras održan predizborni skup HDZ-a za X. izbornu jedinicu, na kojem je istaknuto kako će se pločanska Luka dokapitalizirati, tako da država ustupi dio svog dioničkog paketa radnicima te da država i radnici budu većinski

vlasnici.

Pročitajte i ovo Ploče bez pedijatra: Ilustracija - 2 stari odlaze u mirovinu, mladih nema Mališane više nema tko liječiti: "Maćehinski odnos prema gradu dolazi na naplatu" Ilustracija Uskoro i ostali doktori Tisuće djece Ploča i okolice u četvrtak ostaje bez jedinog liječnika: Pedijatar ide u mirovinu, a nema ga tko zamijeniti

Na predizbornom skupu umjesto predsjednika HDZ-a i prvoga na listi za X. izbornu jedinicu Ive Sanadera među ostalim govorili su drugi i sedmi na listi Luka Bebić i Branko Bačić.

Na skupu je rečeno da u Luci počinje gradnja dvaju terminala za
sipke terete i kontejnerski terminal, u što će biti uloženo oko 250
milijuna eura.

Osim lučkih terminala gradi se spojna cesta između Ploča i čvora u Karamatićima na autocesti Zagreb - Split - Dubrovnik, a gradit će se i jedno od najvećih raskrižja u jugoistočnoj Europi na paneuropskom prometnom koridoru 5 C, najavljeno je na predizbornom skupu HDZ-a u Pločama.

To će, kako je istaknuto, preporoditi pločanski kraj, Neretvansku
dolinu i hrvatski jug.

Govornici su, istaknuvši kako je izgradnja pelješkog mosta neupitna jer je od posebne važnosti, dodali da se on gradi na hrvatskom području te da će biti završen u predviđeno vrijeme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene