Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako joj se možda nije tako činilo dok je čekala autobus koji će je odvesti kući, pred simpatičnom Dolores je sretan Božić.


Počeo je blagdanski vikend i tko god danas kreće na put, treba se pripremiti na gužve! Očekuju se posvuda - na cestama, graničnim prijelazima, kolodvorima, zračnim lukama. Najviše u poslijepodnevnim satima.

Vezani članci Vozilo hitne pomoći, ilustracija Najmanje 27 osoba poginulo u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali učenici i njihovi roditelji, jedna osoba i dalje zarobljena Slika nije dostupna S kolodvora u Ivancu ukrao autobus pa se odvezao do Ogulina

Neki građani su, u strahu od gužvi, na put krenuli ranije. A kako čekanje i problemi u prometu mogu zagorčati početak blagdana najbolje je pokazala Dolores koju je naša ekipa zatekla na autobusnom kolodvoru u četvrtak navečer.

''Ja iz Splita putujem čitav dan. Umorna sam kao pas, ljuta sam, gladna sam, žedna sam, želim spavati, nema mi autobusa. Ja sad moram čekati do 15 do 1, u tom autobusu nema mjesta, ali teoretski postoji mogućnost da se netko u Zagrebu iskrca i tu upadam ja. Ako ne upadnem u taj bus onda ima u 1:15 i isto tako nema mjesta i teoretski ako netko izađe u Zagrebu upadam ja'', izbacila je Dolores svoje frustracije i nastavila objašnjavati što ju muči.

''Znači ja sad nemam kartu, a to što je nečija greška, ne znam čija, nije moja, ja sad te novce moram nadoknaditi da bih ušla i u taj autobus. I čekam cijeli dan, Badnjak mi je za dva dana. Mama mi radi vani, brat mi je sam kod kuće, znači ja moram apsolutno sve napravit, ja nemam vremena za ništa. I mene sad tu netko vuče za nos i nitko nije kriv, znači apsolutno nitko nije kriv i ja sad tu sjedim ko debil. Zbog koga, zbog čega. Eto to sam vam htjela reći, bila sam preogorčena'', iskreno je i na kraju ipak s osmjehom na licu objasnila simpatična Dolores čije smo predbožićne jade objavili i na Facebooku našeg portala.

Iako su se odmah našli oni koji su zaključili da Dolores samo nije na vrijeme rezervirala kartu, istina je nešto drugačija. Kartu je rezervirala, ali autobus se nije pojavio.

Srećom, unatoč svim problemima uspjela je doći doma i sada se, kaže, može baciti na spremanje sarme. I igranje FIFA-e i UFC-a s braćom.

Pred Dolores je na kraju ipak sretan Božić.