Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjeli trava i nisko raslinje

Ugašena tri požara na šibenskom području

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u zaseoku Tarići kod šibenskog Donjeg Polja buknuo je u petak oko 21:50 sati zahvativši oko 300 metara dugu vatrenu crtu, a ugašen je malo prije ponoći.

"Požar u Tarićima lokaliziran je u 22,57 sati, a ugašen u 23,42. Gasilo ga je 25 vatrogasaca s devet vozila. Izgorjelo je 3,7 hektara trave i niskog raslinja", kazali su u Centru 112.

Pročitajte i ovo Požar u Grebastici - 6 Gori još uvijek Borba s vatrenom stihijom trajala cijelu noć: Požar kod Grebaštice konačno pod nadzorom Gužva na cestama zbog požara - 6 borba sa stihijom FOTO Prometni kolaps zbog požara: Stotine vozila zaglavljene na cesti

Taman kad su vatrogasci malo predahnuli, stigla je dojava o novom požaru. Ovaj put gorjelo je na Martinskoj kod skretanja za Jadriju.

Na teren su izašli vatrogasci JVP Šibenik i Vodice te DVD Šibenik, Vodice i Zaton, ukupno njih 15 sa šest vozila. Požar su lokalizirali u 1,25 sati, a ugasili oko 2,30 sati. Kao i u Donjem polju, izgorjela je uglavnom trava i nisko raslinje, piše Šibenik.in.

Ranije u petak šibenski vatrogasci imali su posla u u šibenskoj D-Marin Mandalina gdje je izbio požar na luksuznoj jahti 'Eternity' koja plovi pod stranom zastavom. Srećom nije proširio na ostala luksuzna plovila kojih je na tom pontonu bilo između 20 i 30.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene