Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izbio je požar kod Babinduba u Zadarskoj županiji koji je neko vrijeme prijetio kućama, no vatrogasci su ih uspješno obranili.


Požar otvorenog prostora na području Ljubitovice je lokaliziran. Opožareno je 25 ha makije, raslinja i vinograda. Požar je gasilo 14 vatrogasaca sa 2 vozila i 2 kanadera
U tijeku je sanacija požarišta.

Vezani članci Požar sedmerokatnice u Sydneyu - 3 Za vatreni kolaps sedmerokatnice u centru grada krivi tinejdžeri? Policiji se predala dvojica 13-godišnjaka Ilustracija Zaspao s cigaretom: Muškarac pronađen bez svijesti u plamenu, preminuo u bolnici

Gašenje požara otvorenog prostora na području Sinja, kod Bitelića i dalje je u tijeku. Požar gase zemaljske vatrogasne snage. Požar su tijekom dana gasila 3 kanadera.
Požarom je zahvaćena borova šuma.

Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a zaprimilo je zahtjev za pomoć u gašenju požara otvorenog prostora na području Povlje na otoku Braču. Požar je lokaliziran. Gasile su ga lokalne vatrogasne snage te Sezonska intervencijska vatrogasna postrojba Brač – ukupno 40 vatrogasaca sa 11 vozila. U tijeku je sanacija požarišta.

>> Zbog požara u Saborskom zatvorena pruga Zagreb - Split, planulo i kod Vodica

Požar otvorenog prostora na području Bibinja kod Babinduba u blizini zračne baze Zemunik je lokaliziran. Požar je gasilo 19 vatrogasaca sa 6 vozila. Požar su iz zraka gasila 4 kanadera i 3 Air Tractora. Opožareno je oko 7ha borove šume, trave i niskog raslinja. U tijeku je sanacija požarišta.

Gašenje požara na otvorenom prostoru kod mjesta Kosinj i dalje je u tijeku. Požarom je zahvaćeno oko 50 ha bukove šume, niskog raslinja i trave. Požar gase Državne intervencijske postrojbe Zadar i Split te županijske vatrogasne snage – ukupno oko 35 vatrogasaca. Požar iz zraka gase dva helikoptera.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju