Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gori bukova šuma

Kod Kosinja i dalje gori, dignuta i dva helikoptera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbio je požar kod Babinduba u Zadarskoj županiji koji je neko vrijeme prijetio kućama, no vatrogasci su ih uspješno obranili.

Požar otvorenog prostora na području Ljubitovice je lokaliziran. Opožareno je 25 ha makije, raslinja i vinograda. Požar je gasilo 14 vatrogasaca sa 2 vozila i 2 kanadera
U tijeku je sanacija požarišta.

Pročitajte i ovo Kanader novi prototip aviona Hrvatska kupuje dva nova kanadera za 105 milijuna eura, ali nas to neće koštati ni centa Vatrogasci, ilustracija Nastale gužve Požar na zagrebačkom mostu: Zapalio se automobil, vatrogasci izašli na teren

Gašenje požara otvorenog prostora na području Sinja, kod Bitelića i dalje je u tijeku. Požar gase zemaljske vatrogasne snage. Požar su tijekom dana gasila 3 kanadera.
Požarom je zahvaćena borova šuma.

Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a zaprimilo je zahtjev za pomoć u gašenju požara otvorenog prostora na području Povlje na otoku Braču. Požar je lokaliziran. Gasile su ga lokalne vatrogasne snage te Sezonska intervencijska vatrogasna postrojba Brač – ukupno 40 vatrogasaca sa 11 vozila. U tijeku je sanacija požarišta.

>> Zbog požara u Saborskom zatvorena pruga Zagreb - Split, planulo i kod Vodica

Požar otvorenog prostora na području Bibinja kod Babinduba u blizini zračne baze Zemunik je lokaliziran. Požar je gasilo 19 vatrogasaca sa 6 vozila. Požar su iz zraka gasila 4 kanadera i 3 Air Tractora. Opožareno je oko 7ha borove šume, trave i niskog raslinja. U tijeku je sanacija požarišta.

Gašenje požara na otvorenom prostoru kod mjesta Kosinj i dalje je u tijeku. Požarom je zahvaćeno oko 50 ha bukove šume, niskog raslinja i trave. Požar gase Državne intervencijske postrojbe Zadar i Split te županijske vatrogasne snage – ukupno oko 35 vatrogasaca. Požar iz zraka gase dva helikoptera.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene