Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavilo ministarstvo poljoprivrede

Povučena i opozvana smrznuta pileća prsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo poljoprivrede u ponedjeljak je izvijestilo da se zbog pozitivnog nalaza na salmonelu s tržišta povlači mesni pripravak naziva "Brzo smrznuta pileća prsa bez kože i kosti" tajlandskog proizvođača Central Poultry Processing, kojeg na tržište stavlja Ledo, a uzorkovan je u Billinom skladištu u Donjoj Zelini.

Mesni pripravak naziva "Brzo smrznuta pileća prsa bez kože i kosti", s rokom uporabe do 26. srpnja 2018., tajlandskog proizvođača Central Poultry Processing, kojeg na tržište stavlja Ledo, povlači se i opoziva sa tržišta temeljem pozitivnog nalaza na parametar Salmonella ser. Kentucky.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nema kraja! Još jedno povlačenje: U piletini pronađena opasna bakterija, rizik je ozbiljan Slika nije dostupna provjerite jeste li kupili Opet salmonela: Ministarstvo opozvalo smrznutu piletinu domaćeg proizvođača

Službeni uzorak uzet je u Billinom objektu za uskladištenje hrane životinjskog podrijetla u uvjetima kontrolirane temperature i prepakiravanje.

Proizvod se povlači i opoziva sa tržišta jer ne ispunjava kriterije sigurnosti hrane za mesne pripravke, navodi se u priopćenju Ministarstva poljoprivrede. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene