Obavijesti Video Pretražite Navigacija
češljaju imovinsku karticu

Povjerenstvo za sukob interesa otvorilo predmet o Kuščeviću: Stigla prijava dopunjena novinskim člancima

Ministar uprave Lovro Kuščević u Dnevnik Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Ministar uprave Lovro Kuščević u Dnevnik Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je predmet o ministru uprave Lovri Kuščeviću.

O ministru uprave Lovre Kuščevića je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo predmet, i to na temelju neanonimne prijave. Kako javlja reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov, prijava je stilga u petak poslijepodne, a nadopunjena je novinskim člancima. Povjerenstvo je potvrdilo da već od ranije češlja ministrovu imovinsku karticu. 

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Zoran Milanović Uoči početka kampanje Stigla prijava protiv Milanovića i Grbina: ''Zakonska odredba je jasna'' Ilustracija Javne politike Kako se gradovi u Hrvatskoj nose s jednom od najvećih kriza? ''Mi smo davno shvatili da posao neće nitko odraditi umjesto nas''

Podsjetimo, ministar je u tijekom gostovanja u Dnevniku Nove TV kazao da ne zna istražuje li ga Povjerenstvo za sukob interesa. ''Nisam od njih dobio obavijest da su me uzeli u obradu. Ne mogu komentirati druge ministre, međutim ja svoju imovinu ni u jednom trenutku nisam skrivao. Imam najstariju imovinsku karticu od 2009. godine'', rekao je Kuščević.

Lovro Kuščević u fokus javnosti dospio je zbog svojih brojnih nekretnina, a u Dnevniku Nove TV je pokazao je dokumente o svojim nekretninama i porijeklu imovine. Tvrdi da su optužbe lažne te da je njegova jedina pogreška što nije upisao kuću u katastar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene