Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Blizu Posedarja

Zadarsko područje zatresao potres jačine 3,3 stupnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 18 sati umjereno jak potres jačine 3.3 stupnja pogodio je zadarsko područje.

Četiri kilometra sjeverno od Posedarja dogodio se potres jačine 3,3 stupnja i na dubini od 2 kilometra. Potres je zabilježen u 18:02 sati.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih

Zasad nema izvještaja o materijalnoj šteti ili ozlijeđenima. Potres se dogodio na udaljenosti 17 kilometara sjeveroistočno od Zadra i 185 kilometara južno od zagreba, javlja Europsko-mediteranski seizmološki centar.

Seizmološka služba Hrvatske objavila je da su njihovi seizmografi u 18:01 zabilježili umjeren potres s epicentrom 25 kilometara istočno od Zadra. "Magnituda potresa iznosila je 3.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru je bio IV stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Potres se osjetio na području Zadra", kaže se u izvješću Geofizičkog odsjeka Pridososlovno-matematičkog fakulteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene