Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenuli u ribolov

Potraga za nestalim ribarima u Neretvanskom kanalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barka dvojice ribara iz Komina navodno se prevrnula te su oni upali u hladnu Neretvu.

Potraga za dvojicom ribara u Neretvanskom kanalu se nastavlja, a danas popodne pronađena je njihova prevrnuta barka u blizini ušća Neretve, doznaje se od dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom

Traganje za ribarima iz Komina - ocem i sinom Antom i Zlatkom Oršulićem koordinira Nacionalna središnjica iz Rijeke. Oni su jučer oko 18 sati krenuli u ribolov, a oko 22 sata uputili su poziv za pomoć, koju je čuo jedan ribar u blizini. Ujutro su mještani krenuli u potragu, a u jednoj ribarskoj kućici na desnoj obali Neretve pronašli su njihove osobne stvari. Pretpostavlja se da im se barka prevrnula te da su upali u hladnu rijeku.

Policiji je nestanak ribara prijavljen danas u 12,30 sati, a prevrnuta barka pronađena je oko 16,30 sati na predjelu Škanju, u blizini ušća Neretve. Uz policiju i lučku kapetaniju u potrazi je sudjelovao i helikopter. Potraga se nastavlja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene