Posljednji ispraćaj Milana Sijerkovića, cijenjenog meteorologa, dugogodišnjeg suradnika Nove TV i kolumnista portala DNEVNIK.hr održan je u utorak u 13:35 sati. Uz članove obitelji, od profesora su se oprostili i brojni kolege te građani.

Galerija


Milan Sijerković, omiljeni i ugledni meteorolog, ispraćen je na zagrebačkom Krematoriju. Umro je 8. prosinca u 83. godini života.

Vezani članci Luke Perry (Foto: Youtube Screenshot) Posljednji ispraćaj Lukea Perryja u krugu najbližih: Glumčev pepeo prosut na njemu najdražem mjestu Vanja Halilović i Frane Barbieri (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Tuga i suze na posljednjem ispraćaju Andreja Barbierija: Prijatelji i obitelj opraštaju se od slavnog chefa

Omiljeni hrvatski meteorolog prvi se put na ekranima pojavio još davne 1968. godine. Tijekom idućih 50 godina informirao je gledatelje o tome kakvo ih vrijeme očekuje i to na njemu jedinstven način – kroz dosjetljivost, izreke i simpatične komentare kojima je vremensku prognozu učinio jasnijom i zanimljivijom.

Zajedno s kolegama na Novoj TV osmislio je i novi koncept vremenske prognoze, onaj bliži svakodnevnom životu i malom čovjeku.

Bio je i strastveni gljivar, nerijetko je vikende provodio duboko u šumi, a svoju je strast prema meteorologiji prenio i u niz knjiga koje je napisao.