Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavio ministar Lorencin

Iznajmljivači, pripremite se na ovo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novim zakonom o turističkim zajednicama promijenit će se model financiranja turističkih zajednica, što znači povećanje boravišnih pristojbi.

Uskoro poskupljuju turističke boravišne pristojbe. Ministar turizma Darko Lorencin na otoku Krku izjavio je kako će se novim zakonom o turističkim zajednicama promijeniti model financiranja turističkih zajednica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokazao što može Ministar Lorencin na stijenama: Pustolovni turizam u najvećem porastu! Slika nije dostupna 'Akcija' na Lučkom Ministri dijelili letke s uputama za zaštitu od vrućina

Stigle dobre vijesti: Čeka li nas godina za pamćenje?

Jedna od zanimljivijih promjena koju je najavio je zasigurno povećanje boravišnih pristojbi. Ministarstvo će, tvrdi, do kraja mjeseca izaći s prijedlogom povećanja, a objasnio je i zašto su se odlučili na ovakav potez.

'Mi smo uvjerljivo među najnižima po boravišnoj pristojbi na Mediteranu. Smatramo da je to namjenski prihod koji se koristi i koji je vrlo koristan za promidžbu za razvoj proizvoda i mi ćemo ga uz bolje preciziranje uloga svih razina prvenstveno iskoristiti za kreiranje i stvaranje novih proizvoda', rekao je ministar Lorencin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene