Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obećanje s vrha

Popijač: Stečaja Željezare neće biti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici Željezare susreli su se s ministrima Popijačem i Kalmetom te su razgovarali su u jednom zagrebačkom restoranu.

Susret se dogodio ispred zagrebačke Katedrale gdje su splitski škverani cijeli dan proveli dan. Ministar je radnicima obećao kako stečaja neće biti. 'Stečaja sigurno neće biti. Mi ćemo ipak prioritetno tražiti način da zakupoprimac uđe u prostor, da počne proizvodnja. Paralelno s tim raditi ćemo scenarij ako se to, ne daj Bože, ne dogodi. Sve ćemo ovo, po zahtjevu, radnika potvrditi i na nekom od sljedećih sastanaka s premijerkom', izjavio je Popijač čijim su riječima zadovoljni radnici Željezare.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova obećanja Željezara Split bez jamstva: Stečaja u ovom trenutku neće biti Slika nije dostupna Agonija Željezare Split Radnici sumnjaju da se od njih kriju informacije

>> Željezara: CIOS postaje zakupac?

'Ovo je ne znam ni ja koji sastanak i nikada nisam zadovoljan dok ne počnemo raditi. Međutim, danas smo otklonili i tu špekulaciju o stečaju i to je svakako dobra vijest. Stečaja u željezari neće biti. Druga dobra vijest je dolazak tvrtke Cios u Željezaru. Već početkom tjedna njihovi predstavnici bi trebali biti u Splitu, a u međuvremenu bi se trebali sastati i s premijerkom Kosor', istaknuo je Tonči Mužić, predstavnik radnika Željezare.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene