Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treba vas

Pomozite Vanessi, već tri godine bori se s opakim tumorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vanessa Gibić, djevojčica zaraznog osmijeha treba vašu pomoć. U travnu ove godine vratio joj se opaki tumor.

Osmogodišnja Osječanka Vanessa Gibić od 2011. godine bori se s Williamsovim tumorom zbog kojeg joj je uklonjen desni bubreg. Nakon 17 mukotrpnih i teških kemoterapija bolest joj se vratila i u travnju ove godine napala jetru zbog čega je ponovno završila na operaciji.

Pročitajte i ovo Laboratorij za sekvenciranje tumora - 3 Vrijedna investicija Ovakav laboratorij za liječenja raka uz Hrvatsku imaju još samo Njemačka i Švicarska Kiara Goršić Poklon za Valentinovo Tata malene Kiare objavio sjajne vijesti: ''Hvala vam svima, bez vas ovo ne bi bilo moguće! Volimo vas''

Djevojčica se danas liječi u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti, a česti odlasci i boravci u Zagrebu zbog kemoterapija i redovnih kontrola iziskuju velike financijske troškove s kojima se njeni roditelji sve teže nose. Stoga ima je potrebna vaša pomoć.

Heroj Nino iz Siska - Dosta mu je, želi ići u školu i igrati se!

U subotu, 12. srpnja, za Vanessu će biti održana humanitarna akcija na osječkom Trgu svetog trojstva gdje će majstori u spravljanju čobanca skuhati 250 litara te slavonske delicije. Sav prihod od prodaje bit će doniran Vanessi. Osim toga, u četvrtak, 17. srpnja, na istom mjestu održat će se i humanitarni koncert na koji su se odazvali i brojni poznati glazbenici koji će pjevati za Vanessu.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati nijednom od ova dva događaja, malenoj Vanessi možete pomoći pozivom na broj 060 966 966 (6,25 kuna) ili uplatom na sljedeći broj žiro računa: HR33 2500 0093 1050 3377 7 - Hypo Alpe Adria Bank.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene