Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bravo, Lord!

Policijski pas na željezničkoj postaji nanjušio migrante u vagonu s kukuruzom i spasio trudnici život

Pas Lord otkrio trudnicu bez svijesti
Pas Lord otkrio trudnicu bez svijesti Foto: DNEVNIK.hr
Muž i žena iz Palestine u Hrvatsku su ušli ilegalno krijući se u zapečaćenom vagonu teretnog vlaka. Na željezničkom kolodvoru u Tovarniku pronašla ih je granična policija tijekom kontrole nakon što ih je nanjušio pas Lord.

Trudnica iz Palestine i njezin suprug bili su među rasutim kukuruzom u vagonu teretnog vlaka koji je 29. siječnja oko 22:50 na željezničkom kolodvoru u Tovarniku kontrolirala granična policija. Žena je bila bez svijesti i puls joj je bio jedva opipljiv, a muškarac je bio u malo boljem stanju, priopćila je PU vukovarsko-srijemska, koja je za spašavanje dvaju života pohvalila policijskog psa Lorda.

Lord je reagirao na zapečaćeni vagon koji je policija otvorila i unutra zatekla Palestince, koji su ilegalno ušli u zemlju, u lošem stanju.

"Promptna i pravilno pružena prva pomoć koju su policijski službenici ukazali trudnici pokazala se presudnom za stabiliziranje njezina stanja i kasnijeg liječenja u Općoj županijskoj bolnici u Vukovaru", piše u priopćenju.

Trudnica je liječnički zbrinuta, a muškarac je smješten u Tranzitno-prihvatni centar za strance u Tovarniku. Policajci ga redovito izvještavaju o zdravstvenom stanju supruge i bebe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene