Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije imao ni vozačku

Policija ga pijanog zaustavila dvaput u istoj noći, pio i između puhanja: Ekspresno dobio kaznu od čak 20 tisuća kuna

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Istarska policija je u srijedu u ranim jutarnjim satima dvaput zaredom zaustavila istog muškarca, koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole.

35-godišnjeg muškarca policija je prvi puta zaustavila u 1:10 sati na pulskom Trgu. Na alkotestu je "napuhao" 1.45 promila, a nije imao ni vozačku dozvolu. Određena mu je kazna od 5.300 kuna i jedan mjesec zabrane upravljanja motornim vozilima, kao i mjera opreza zabrane upravljanja vozilima u trajanju od 12 sati.

No, već oko 2 sata, policija je zaustavila istog tog muškarca u Vodovodnoj ulici, iako mu je bilo zabranjeno upravljanje vozilom. Novi alkotest pokazao je 1.51 promila, što je bilo čak i više testa učinjenog sat ranije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dovršena istraga Vozač odbio alkotest i pokazati dokumente pa pokušao pobjeći: Tijekom uhićenja prijetio policajcima

Pročitajte i ovo Ilustracija Rekorderka promila "Na nogama je bila stabilna, ponašala se sasvim pristojno": Policajci ostali u šoku koliko je napuhala mrtva pijana vozačica

Zbog mogućnosti da 35-godišnjak nastavi s istim prekršajem, priveden je u policijske prostorije do otrežnjenja te mu je izdana kazna od 20.300 kuna i šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene