Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekorderka promila

"Na nogama je bila stabilna, ponašala se sasvim pristojno": Policajci ostali u šoku koliko je napuhala mrtva pijana vozačica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena iz BiH koja je napuhala 5,19 promila u policijskoj stanici provela je devet sati na triježnjenju.

Policijska uprava Gradiška iz BiH, prije nekoliko dana, priopćila je da je policija u obližnjoj Čatrnji, iz prometa isključila ženu koja je upravljala automobilom sa 5,19 promila alkohola u krvi. Glasnogovornica PU Gradiška Vesna Vučić rekla je da je nevjerovatno koliko se ovaj slučaj komentara i koliku pažnju je privukao.

"Policijska patrola je zaustavila osobu sa inicijalima D.V. rođenu 1976. godine u Sanskom Mostu, koja duže vrijeme živi u Gradiški. Nije djelovala sumnjivo niti problematično, ponašala se sasvim pristojno i normalno. Ipak, policija je tek nakon dužeg razgovora posumnjala u pijanstvo i odlučila je testirati", rekli su gradiški policajci.

Bez problema je izašla iz automobila, a jedino po čemu su posumnjali jer je neke riječi nejasno izgovarala, ali je na nogama bila sasvim stabilna. Tek kada je izmjereno ovako visoko prisustvo alkohola u krvi, policajci su se začudili, da je to uopće moguće. Ista osoba, evidentirano je u policijskim dokumentima, prethodno je kažnjena zbog 3,5 promila alkohola u krvi, ali se nije promijenila. Nastavila je piti i voziti", rekli su za Srpskainfo u Policijskoj upravi Gradiška.

Pročitajte i ovo Nasilje nad ženom, ilustracija susjedi pozvali policiju Nalio se rakije pa maltretirao djevojku. Ničega se ne sjeća: "Rekao mi je - 'nećeš živa izaći odavde'"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INTERVENIRALI I VATROGASCI Prebrzo vozila pijana i bez vozačke pa uletjela u kuću koja se zamalo srušila na nju

U policijskoj stanici provela je devet sati na triježnjenju. Inače, većina muškaraca sa tri puta manje alkohola u krvi provede i po 12 sati na triježnjenju i opet se ne osjećaju dobro.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene