Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Foto: Pixsell, Duško Jaramaz

Zagrebačka policija zahvaljujući građanima pronašla je vozačicu koja je naletjela na dijete i udaljila se s mjesta nesreće.


''Danas, 6. veljače oko 8 sati na obilježenom pješačkom prijelazu u Bolničkoj cesti kod kućnog broja 92 ispred Osnovne škole Stenjevec dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobni automobil naletio na dijete pješaka'', priopćila je policija.

Vezani članci Ilustracija Ozbiljno upozorenje policije: Pazite kome odgovarate na poziv i koga puštate u dom Radik Tagirov Jezivo priznanje bravara koji je ubio 26 žena: "Zadavio sam ih tiho i brzo''

Navode da se vozačica osobnog automobila udaljila s mjesta događaja prometne nesreće a da nije pružila pomoć niti je o nesreći obavijestila policiju i hitne službe.

Kasnije tijekom dana pronašli su vozačicu. ''Objavom o traženju korisnih informacija od građana o navedenoj prometnoj nesreći došlo se do saznanja o vozilu, a intenzivnim radom policijskih službenika do vozačice koja je sudjelovala u prometnoj nesreći, te je ista dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje'', priopćili su iz PU zagrebačke.