Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija: Slavici se ne prijeti smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija nije zaprimila ni jednu prijavu zbog prijetnji županijskom vatrogasnom zapovjedniku Draženu Slavici, niti je Slavica policiji prijavio da mu se na bilo koji način prijeti, uključujući i prijetnje ubojstvom.

Rodbina i prijatelji nekih od poginulih i stradalih vatrogasaca iz Šibenika, Tisnog i Vodica javno su optužili Slavicu da je upravo on najviše odgovoran za tragediju nastalu u gašenju požara na otoku Kornatu. Takve optužbe i prijetnje smrću čule su se i u ponedjeljak na komemoraciji u šibenskom kazalištu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video snimka Srbin Nizozemskoj prijeti miniranjem brana ako ne puste Šešelja, Mladića i Karadžića! Slika nije dostupna Pokušaj pljačke Zaposlenici stavio nož pod vrat!

Slavica je prije nekoliko dana iz Šibenika otišao u Zagreb, pa su se u medijima pojavile špekulacije da je to napravio zbog straha za vlastiti život i život svoje obitelji. Slavičin odlazak u Zagreb potvrdio je i predsjednik Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije Željko Čoga.

"Slavica je u Zagreb otputovao u ponedjeljak zbog gostovanja na nacionalnoj televiziji. Sa sobom je poveo i ženu i djecu, jer mu je supruga Zagrepčanka. Vjerojatno ih je zbog ove situacije htio malo izvući iz ove sredine", kazao je Čoga dodajući kako ne zna je li se Slavica vratio u Šibenik, budući da se danas nisu čuli telefonski.

Kazao je kako ne može potvrditi da je Slavica jučer vodio akciju gašenja požara koji su u samo sat i pol izbili na nekoliko mjesta u blizini Šibenika. Dodao je da, ako se Slavica jučer i nije vratio na posao, to ne predstavlja nikakav problem jer ga onda mijenja njegov zamjenik Volimir Milišević.

Do Dražena Slavice nije bilo moguće doći, budući da na pozive na mobitel nije odgovarao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene