Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija i dalje istražuje smrt tek rođenog ženskog djeteta. Tijelo je s Raba prevezeno u Rijeku na obdukciju zbog sumnjive smrti. Navodno, prerano rođeno dijete umrlo je nasilnom smrću.


No, neslužbeno doznajemo da se kaznena prijava najvjerojatnije neće podizati jer, prema provjerenim, ali neslužbenim izvorima, dijete je umrlo nakon pokušaja reanimacije. Prema prvim pokazateljima nema govora o čedomorstvu.
 
- Policija je inače o cijelom ovom događaju izvijestila nadležno Državno odvjetništvo u Rijeci te će se u daljnoj konzultaciji sa istima, ali i nadležnim službama u KBC Rijeka zatražiti oformljenje posebnog tima koji će sve nalaze i svu prikupljenu dokumentaciju, a vezano za ovaj događaj pojasniti i analizirati. Na temelju toga donijet će se meritorne odlukle, a koje su bitne za daljnje postupanje, rekla nam je glasnogovornica PU primorsko-goranske Mirjana Kulaš. 

Vezani članci Majka preminule djevojčice Monstruozni zločin: Nakon smrti pretučene djevojčice majci sada prijeti do 15 godina zatvora, pogledajte za što se točno tereti Nizozemska policija, ilustracija Policija objavila: Dojava o podmetnutoj bombi u nizozemskom parlamentu bila je lažna