Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

U četvrtak u Provjerenom

Provjereno: Policajci u prijestupu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provjereno je izvidjelo situaciju na zagrebačkim prometnicama. Puna dva dana prateći promet skrivenom kamerom, ekipa informativnog magazina je došla do iznenađujućih rezultata.

Razgovori mobitelom, vožnja bez pojasa te nepoštivanje znakova svakodnevnica su na zagrebačkim prometnicama. Provjereno je došlo i do dokaza kako se prometnih pravila ne pridržavaju niti oni od kojih se to najmanje očekuje - policajci. Čuvari reda voze se bez svjetla, bez pojasa i s mobitelom u vožnji. Prvi put u Hrvatskoj izvedena je složena operacija kojom se kirurškim zahvatom uklanja uzročnik epilepsije na samom mozgu. Kamere Provjerenog jedine su prisustvovale ovom povijesnom medicinskom kirurškom zahvatu.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Prvog pacijenata koji se podvrgnuo ovoj složenoj operaciji ekipa informativnog magazina pratila je još od proljeća kada je mogućnost njegova izlječenje bila neizvjesna. Za mnoge oboljele od epilepsije vijest o ovoj povijesnoj operaciji doista je revolucionarna te će zasigurno ljudima oboljelima od ove bolesti iz temelja promijeniti život.

Provjereno pogledajte u četvrtak 1. listopada u 22.00 na Novoj TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene