Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na senjskom gradskom groblju

Pokušaj ubojstva na groblju: Nožem napao muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do sukoba je navodno došlo zbog ranijih razmirica.

Marin Gjurišić (49) iz Senja smješten je u riječki zatvor pod optužbom da je u srijedu na senjskom gradskom groblju pokušao ubiti deset godina starijeg poznanika Dragana Ž., navodno zbog ranijih razmirica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Gjurišić je pomoću noža dugačkoga 12 centimetara žrtvi zadao ubodnu ranu u gornjem dijelu leđa, nedaleko od vrata, a Dragana Ž je zahvatio i po prstu desne ruke, prenosi Novi list.

Napadaču je u jednom trenutku ispao nož iz ruke nakon čega ga je u daljnjim nasrtajima spriječio muškarac koji se zatekao na groblju, a policija ga je pronašla nedugo nakon što je pobjegao s mjesta incidenta.

Gjurišić je nakon policijske istrage priveden na ispitivanje u riječko Županijsko državno odvjetništvo, gdje je ispred tužitelja izjavio da se branio, odnosno da nije imao namjeru ubiti muškarca s kojim se sukobio.

Istaknuo je da je upotrijebio nož iz straha za svoj život jer se, kako je kazao, liječi se od leukemije i strahuje od udaraca. Dragan Ž. je u međuvremenu hitno prebačen u riječki KBC.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene