Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠTRAJK I DALJE TRAJE

Predsjednica Nadzornog odbora Uljanika Renata Kašnjar-Putar podnijela pa povukla ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Nadzornog odbora Uljanika Renata Kašnjar-Putar u petak je podnijela ostavku na članstvo u Nadzornom odboru, no kasnije ju je i povukla.

Radnici pulskog brodogradilišta Uljanik i treći su dan u štrajku koji će trajati do ispunjenja zahtjeva o isplati plaća. U prosvjednom hodu pulskim ulicama pridružili su im se i građani, a prema neslužbenim informacijama, radnici iz Rijeke i Pule kreću u ponedjeljak u 8 sati za Zagreb.

Pročitajte i ovo Ilustracija Imaju poruku za roditelje O štrajku u slunjskom vrtiću očitovao se grad: "Bili smo primorani na tužbu, sve zahtjeve Sindikata smo usvojili" Georgia Meloni ugrožena je sloboda Novinari talijanske TV kuće idu u štrajk: "Ne želimo da se RAI svede na vladin megafon"

Istovremeno, dok je predsjednica Nadzornog odbora Uljanika Renata Kašnjar-Putar podnijela ostavku na članstvo u Nadzornom odboru. istarski župan Valter Flego i pulski gradonačelnik Boris Miletić uputili su molbu za sastanak s premijerom Andrejem Plenkovićem zbog, kako su napisali, neizdržive situacije u Uljanik Grupi.

Flego i Miletić traže od vlade poduzimanje svih potrebnih mjera kako bi se našlo rješenje za opstanak brodogradnje i očuvanje radnih mjesta.

Radnici Uljanika, svih sedam njegovih društava i Brodogradilišta 3. maj, traže isplatu plaća za srpanj, koje su trebale biti isplaćene do 15. kolovoza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene