Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podcast "dalje"

Poduzetnik koji je odrastao s mobitelom u rukama u biznisu je još od osnovne škole: Otkrio nam je tajnu uspjeha i kako se našao na listi "30 ispod 30"

U Podcastu Dalje donosimo razgovore s inovatorima, stručnjacima, poduzetnicima, umjetnicima... S ljudima koji razbijaju norme i donose nove vrijednosti u društvo, a svojim primjerom inspiriraju i motiviraju te ne odustaju unatoč svim preprekama na koje naiđu. Prvi gost nam je mladi poduzetnik Filip Hercig koji nam je otkrio kako razmišlja i djeluje generacija koja je odrasla uz tehnologiju – generacija Z.

Filip Hercig je osnivač startupa Mundus koji je 2018. proglašen najboljim u Hrvatskoj od žirija u kojem su bili Mate Rimac, Nenad Bakić i Tomislav Car. Filipova igra koristi se u 60-ak škola u Hrvatskoj, a u kolovozu je njegov tim na Kickstarter kampanji u samo nekoliko dana prikupio i više od traženih sredstava za daljni razvoj.

Više o Mundusu pročitajte ovdje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Startup Factory Proglašeni pobjednici: NUOTWO najbolji startup Zagreb Connecta 2019.

Pročitajte i ovo Pobjednici Good Game Liftoffa (Foto: GGL) GOOD GAME LIFTOFF 100 tisuća kuna otišlo u ruke najmlađeg tima Mundus

Pripadnik generacije Z koji je odrastao s mobitelom u rukama kreira digitalni proizvod u koraku s vremenom. Igru je počeo razvijati još u osnovnoj školi kada smo prvi put i razgovarali nakon što je sa svojim projektom pobijedio na izložbi mladih inovatora INOVA 2016. Već tada mi je bilo jasno da je preda mnom budući uspješni poduzetnik, a sada, četiri godine kasnije, Filip se našao i na listi 30 ispod 30, osnivača i direktora tvrtki mlađih od 30 godina, u izboru uglednog hrvatskog poslovnog magazina.

Hercig mi je otkrio kako razmišlja i djeluje jedan pripadnik generacije Z te zašto se isplati razvijati biznis u Hrvatskoj, a ima i važan savjet za uspjeh svojih "zumera".

 Razgovor s Filipom pogledajte u videu koji je u prilogu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene