Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kišobrane ipak ne spremajte

Iduća tri dana i dalje nosite kišobrane i gumene čizme!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Početak novog tjedna donosi poboljšanje vremena, no još je uvijek moguća kiša u iduća dva ili tri dana.

‘Jesen je u Primorju često najkišovitije godišnje doba, a i u kopnenom dijelu s jeseni vrijeme obično postaje sve više tmurno i maglovito. Sve te karakteristike kao da su se manifestirale baš ovog vikenda. Ciklona koja nam je donijela sve ovo loše vrijeme većim dijelom odmaknut će prema sjeveroistoku, no nad našim krajevima još će ostati vlažnog i nestabilnog zraka, a to znači da i kiše još može biti.’ rekao je meteorolog Darijo Brzoja.

Ni temperature se neće mijenjati već će ostati na oko 20 stupnjeva. A poplave koje su nedavno pogodile Hrvatsku, posljedica su velike količine oborina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Meteorolog Ivan Čačić otkriva kakvo nas vrijeme očekuje početkom Velikog tjedna Poplava u Zadru Strašno nevrijeme poharalo Zadar VIDEO U samo sat vremena palo kiše koliko inače padne u mjesec dana. Dijelovi grada potopljeni, automobili pod vodom...

>> U tri dana više kiše nego u cijelom prosječnom rujnu!

‘U protekla 24 sata u kopnenom području palo je između 40 i 60 litara kiše po četvornom metru dok je duž Jadrana to bilo i 100 litara po četvornom metru. U Slavoniji je palo dosta malo kiše Kroz vikend vrijednosti će još i porasti, a već smo u proteklom vikendu imali kišu koja je prema svojoj količini prerasla prosječnu mjesečnu količinu za rujan’, pojasnio je Brzoja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene