Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vodu treba prokuhati

Počelo ispiranje vodovodne mreže u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječko komunalno društvo Vodovod i kanalizacija priopćilo je kako je današnjim analizama pitke vode na izvorištima utvrđeno da je voda u skladu sa svim mjerilima zdravstvene ispravnosti pa je počelo ispiranje vodosprema.

Nakon ispiranja vodosprema ispirat će se i javna vodovodna mreža zbog što brže normalizacije opskrbe pitkom vodom. I dalje se preporučuje prokuhavati vodu za piće dok se iz vodovodne mreže ne ispusti sva zamućena voda. Voda na izvorištima u Rijeci i okolici zamućena je zbog iznimno velike količine kiše koja je pala prošlog tjedna.

Pročitajte i ovo Loša voda - 3 Nije za piće ni za kupanje Uredno im stižu računi za vodu punu blata i mulja: Komunalno tri godine ne rješava problem, a direktor dao otkaz Ilustracija rezultati ispitivanja Zamućen je izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće"

Vodovod i kanalizacija upozorava sudionike u prometu da će se voda iz vodovodne mreže ispuštati kroz ulične hidrante te će se izlijevati po prometnicama. Osim pojačane kontrole vode, to komunalno društvo i dalje će pojačano dezinficirati vodu klor-dioksidom, stoji u priopćenju. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene