Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Roditelji mnogih tinejdžerica ogorčeni su novim trendom koji se širi Facebookom.


Jedna majka iz Županje poslala je pismo redakciji Glasa Slavonije u kojem se tuži na vulgarnost tinejdžerica iz njezina gada na Facebooku.

'Kao majka 17-godišnjakinje, koju odgajam tradicionalno i prema kršćanskim načelima, zgrožena sam, razočarana i žalosna, ali prije svega zabrinuta za budućnost naše mladeži, koja je potpuno izvrnula sve moralne i društvene vrijednosti. U posljednje vrijeme među djevojkama je hit i mjerilo popularnosti pokazivanje degutantnih fotografija, na kojima su kao od majke rođene. U prvi plan stavljaju obrijane i 'nafrizirane' intimne dijelove tijela, i sve to radi samopromocije i pukog lajkanja! Na sve su spremne samo da skupe što više lajkova i tako sebi i drugima dokažu svoju vrijednost', stoji u pismu Županjke čiji su podaci poznati redakciji Glasa Slavonije.

Vezani članci Podvala Pokušale postići orgazam u trgovini, no čini se da nije prošlo po planu Slika nije dostupna Izgorjele 34 djevojke: ''U sobi su ih ostavili 52. To je stravično osmišljena odluka"

Nakon djevojaka iz Vinkovaca i djevojke iz Varaždina postale žrtve zlostavljanja na Facebooku

Majka ovim putem želi upozoriti na vrlo opasan Facebook fenomen koji zagovaraju egzibicionistički nastrojene djevojke. Podsjeća na to da su se prije nekoliko mjeseci građani Županje zgražavali nad vulgarnim profilima kada je nepoznata osoba objavljivala fotografije maloljetnica uz brojne uvredljive i pogrdne komentare, izloživši ih javnom linču.

'Sada dolazimo do apsurda. Djevojke se same fotografiraju gole i slike objavljuju na svojim profilima. A sve one koje se ne žele povesti za takvim trendom ismijavaju, nazivaju zaostalim primitivkama koje još žive u srednjem vijeku. I kćerka mi je svrstana među takve, koje nisu 'in' i koje, prema njima, ne znaju iskoristiti blagodati društvenih mreža i svega što im je Bog podario. Pa ako se kojekakve ljepotice mogu slikati na naslovnicama Playboya i živjeti za taj trenutak, kažu, zašto se i one za sebe ne bi same pobrinule? I objavom fotografija na Instagramu pokazale da su još ljepše, zgodnije i da u lokalnim sredinama također žive moderne i „prosvijećene“ djevojke. Kada mi je kći sve to ispričala i pokazala fotografije naših mladih sugrađanki, bila sam u totalnom šoku. Grozno mi je, to više što poznajem roditelje tih djevojaka'
, šokirana je majka 17-godišnjakinje iz Županje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook