Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Uskraćuje nam se pravo na štrajk'

Pevec zaštitari radnicima brane pristup

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko Pevec pokušava zaštititi svoju imovinu koja bi se trebala procjenjivati u predstečajnom postupku.

Radnicima koji štrajkaju po trgovačkim centrima širom Hrvatske u posjete šalje zaštitarsku službu s odlukama o zatvaranju centara i zabrani pristupa. Radnici su pozvali policiju. Njihovi predstavnici poručuju da neće nikome dopustiti ulazak u trgovine dok nadležni trgovački sud u Bjelovaru ne donese odluku tko će čuvati imovinu od koje oni kao vjerovnici mogu naplatiti svoje neisplaćene plaće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Apel majke urodio plodom Privedeni zaštitari koji su pretukli mladiće ispred kluba: "Moj sin nije znao je li mu brat živ ili mrtav" Ilustracija Napad u Zagrebu Redari tukli mladiće ispred poznatog noćnog kluba. Majka na rubu suza: "Govorili su mi - nemoj ići s time u javnost, to je mafija. Ali morala sam"

>> Pevecovi: Iz garaže krenuli, u nju se i vratili

'Ne smijemo boraviti na parkiralištu ni u dvorištu. Poslodavac nam uskraćuje to pravo na štrajk. Mi smo pozvali policiju da pokažemo da nismo nasilni i da ništa ne želimo postići nasilnim putem. Napravljen je zapisnik', rekla je Nataša Zadković, sindikalna povjerenica pulskog Peveca.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene