Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljeno upozorenje

PAZITE SE!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepovoljne biometeorološke prilike i visoke temperature nastavit će se i u iduća tri dana. Izbjegavajte jako sunce!

Treba izbjegavati nepotrebne napore, uzimati laganu hranu i dovoljno tekućine, uz obaveznu zaštitu od UV zračenja, upozorava se u današnjoj Biometeorološkoj prognozi DHMZ-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija, automobil Hladne noći Dio zemlje probudio se u minusima: U brojnim regijama upaljen meteoalarm, HAK izdao upozorenje Ilustracija Vremenska prognoza Nakon oblaka i kiše doista stiže sunce? Moglo bi biti svega, ali oko jednoga se barem ne treba brinuti

>> Hrvatska u crvenom: Evo gdje se najviše prži!

Zbog vrlo visokih temperatura zraka kod meteoropata i starijih ljudi moguće se omaglica, manjak energije i slabost. Srčanim bolesnicima, starijim ljudima i meteoropatima savjetuje da ne izlaze na sunce u najtoplijem dijelu dana, da borave u klimatiziranim prostorima i izbjegavaju suvišne napore.

Prognoza za srijedu

Pretežno sunčano i u mnogim krajevima vrlo vruće. Vrlo mala vjerojatnost za rijetke lokalne pljuskove i grmljavinu postoji u Lici te unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar većinom slab jugoistočni i jugozapadni.

Na Jadranu ujutro uz obalu slaba bura, danju uglavnom zapadni i jugozapadni vjetar. Najniža jutarnja temperatura između 19 i 23, u gorskim krajevima od 16 do 19, a na Jadranu između 23 i 28. Najviša dnevna uglavnom između 34 i 39 °C.  (D.B./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene