Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U incidentu ispred Appleove prodavaonice novih modela iPhonea u Passadeni, ispred koje su mnogi kampirali ne bi li što prije kupili novi uređaj, morala je intervenirati policija.


Za nove modele iPhonea 5S i 5C, mnogi su bili spremni kampirati i nekoliko dana. Međutim, jedan je muškarac za kampiranje odlučio unajmiti beskućnike. Obećao im je platiti 40 dolara, javlja AP.

Vezani članci Jadran Barač Uhićen predsjednik dubrovačkog SDP-a i kandidat za gradonačelnika, sam se predao policiji Bez mladih na HNK - 3 Sinoć nije bilo masovnih okupljanja mladih u Zagrebu, policija izdala dva upozorenja

>> U redu za novi iPhone stajao i – Batman!

Prema izjavama svjedoka, muškarac je u skloništu za beskućnike u Los Angelesu angažirao 70 do 80 beskućnika i prevezao ih kombijima 16 kilometara do prodavaonice Applea u Passadeni. Obećao je da će im platiti 40 dolara za stajanje u redu.

Međutim, u noći uoči prodavanja novih uređaja, u redu je došlo do tučnjave tijekom koje je morala intervenirati policija. Mnogi su beskućnici tijekom nereda ostali bez svog mjesta u redu, pa tako i bez obećanih 40 dolara.

Muškarca koji ih je unajmio policija je s vrećom punom iPhonea odvezla na ispitivanje. Ali, protiv njega nije podignuta optužnica jer nije učinio ništa ilegalno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook