Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko, zaboravio je čestitati MOST-u na osvojenih 19 mandata.


'Nikakva kombinatorika, nikakvi brojevi, nikakve inverzije, nikakvo izvrtanje nema zapravo smisla. Idemo svi raditi za Hrvatsku. Stranka koja je dobila najveći broj glasova građana, mora predvoditi tu novu borbu za Hrvatsku, sa svima onima koji to žele. Hvala vam lijepa dragi prijatelji', rekao je predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko na kraju svojeg obraćanja.

Domoljubna koalicija 59, Hrvatska raste 55, MOST 19, IDS 4, Živi zid 1, HDSSB 2, Bandić Milan 2, Uspješna Hrvatska 1

Vezani članci Slika nije dostupna Karamarko: 'Predsjednica će odlučiti hoće li dati dodatni rok' Slika nije dostupna 'E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja'

No, nakon tih riječi, predsjednih HSS-a, Branko Hrg šapnuo mu je nešto na uho nakon čega je Karamarko čestitao MOST-u na osvojenih 19 mandata.

'Naravno i ja čestitam gospodi iz MOST-a koji su stvarno ostvarili zavidan rezultat. Doista su vrijedni čestitki i vašeg aplauza u konačnici', dodao je Karamarko.

Ovaj su trenutak prokomentirale i gošće u studiju Nove TV, Željka Antunović i Bianca Matković.

'Čini mi se da ga je na kraju predsjednik HSS-a upozorio da čestita MOST-u. Doista se radi o uvjerljivoj pobjedni, no kao da su noćas zaboravili da je do apsolutne većine daleko', rekla je Željka Antunović.

'To su sad finese. Na kraju je ipak rekao', rekla je Bianca Matković na komentar kako je u svojem pobjedničkom govoru umalo izostavio spomenuti MOST.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook